Dva roky od premiéry akčno-dobrodružného filmu Uncharted konečne prichádza prvá oficiálna správa o pokračovaní. Výkonný producent Sony Pictures Steven O’Dell potvrdil, že Uncharted 2 skutočne vznikne, informuje Screen Rant. Na detaily bol však skúpy.

Uncharted, postavený na slávnej hernej sérii, v roku 2022 zaznamenal veľký divácky úspech. Film síce nebol bezchybný, po problematickej produkcii, ktorú sprevádzala výmena hercov i režisérov, však niekdajšia novinka dokázala v kinách zarobiť slušných 407 miliónov dolárov a stala sa historicky piatou najzárobkovejšou hernou adaptáciou.

Sony Pictures

Aj vďaka finančnému úspechu sa hovorilo o možnom pokračovaní, keďže herná séria pozostáva až zo štyroch hlavných dielov a niekoľkých spin-offov. Od premiéry v roku 2022 však bolo o filme ticho a mnohí si aj napriek niekoľkým indíciám začínali myslieť, že Sony Pictures značku pochovalo.

Na konferencii CineEurope Presentation teraz túto fámu vyvrátil Steven O’Dell, ktorý oficiálne potvrdil vznik Uncharted 2. Okrem potvrdenia sme sa však žiadnych ďalších detailov nedočkali.

Nie je teda jasné, kto film natočí, kedy sa začne s jeho produkciou ani či sa do titulných úloh vrátia Mark Wahlberg ako Sully či Tom Holland ako lovec pokladov Nathan Drake. Bez dvojice hlavných aktérov by však druhý film nedával zmysel, počítame preto s tým, že dvojica dobrodruhov je na palube a čoskoro vyrazí na ďalšiu bláznivú výpravu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú