Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len nedávno sme ťa informovali o novej možnosti vytvárania skupín kariet v Chrome, vďaka ktorej budú mať používatelia prehľad aj pri veľkom množstve otvorených kariet. Google sa však podľa najnovších informácií chystá túto funkciu ešte vylepšiť, píše Techradar.

Napriek tomu, že možnosť vytvárať skupiny kariet sa ešte stále v rôznych verziách Chrome postupne uvoľňuje, v aktuálnej beta verzii prehliadača je už k dispozícii na testovanie aj nová možnosť ich skladania dokopy, ktorá prácu s nimi ešte uľahčuje.

Keď sú karty zoskupené, zaberajú omnoho viac miesta než predtým, najmä kvôli menovke, ktorú im používateľ priradí. Google tak prichádza s jednoduchým riešením, ktoré malo byť pravdepodobne zahrnuté vo funkcii už od začiatku – skladanie kariet v skupine do jednej.

Po novom si tak budeš môcť po kliknutí na menovku skupiny vybrať možnosť, ktorá poskladá všetky v nej zahrnuté karty dokopy, pričom po opätovnom kliknutí sa karty zase rozbalia, píše Neowin. Hlavným cieľom je pochopiteľne úspora miesta a v okne prehliadača tak budeš môcť umiestniť viac skupín a jednoduchšie s nimi pracovať.

Zdroj: Techradar / Neowin

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú