Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do konca tohto roka uvidíme na scéne ešte niekoľko zaujímavých smartfónov, vrátane nového modelu z dielne Googlu, ktorý si tentokrát pripravil pre fanúšikov viacero prekvapení. Teraz sa na svetlo sveta dostali fotografie smartfónu Google Pixel 4, ktorý síce môže potešiť svojimi funkciami, no dizajnom môže naopak mnohých odradiť. Informácie priniesol portál Gizmochina.

Google s utajovaním informácií o svojom pripravovanom smartfóne nezaháľa a doteraz sme sa dozvedeli aj niekoľko oficiálne potvrdených detailov. Uniknuté fotografie nám však teraz odhaľujú možný finálny dizajn Pixelu 4, ktorý dostane viacero nových zmien, vrátane vylepšeného fotoaparátu s dvomi objektívmi o rozlíšení 12 MPx a 16 MPx v netradičnom rozložení. Kvôli tomu sa tak bude nápadne podobať na návrhy nadchádzajúcej generácie iPhonov, ktoré prídu už o pár dní.

Okrem toho prvku to môžu byť aj hrubé rámiky vôkol 5,7″ displeja, ktoré sa každý výrobca snaží stále zmenšovať, no Google v tomto smere opäť pláva proti prúdu. Vrchný rámik však môže disponovať technológiou podobnou FaceID, ktorý sa postará o bezpečné rozpoznávanie tváre. Samozrejmosťou bude najnovší Android 10 a všetky novinky, ktoré v ňom Google urobil, informuje TechRadar.

Zdroj: Gizmochina, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú