Ešte začiatkom tohto roka bolo neoficiálne oznámené, že sa chystá celovečerné spracovanie spin-offu Breaking Bad. Film El Camino nadviaže bezprostredne na dej poslednej epizódy Breaking Bad, čo ukazuje aj nasledujúci trailer – píše Cnet.

Hoci od poslednej časti Breaking Bad ubehlo takmer presne 6 rokov, stále ide o jeden z najobľúbenejších seriálov, ktorý aj dnes získava nových a nových fanúšikov. Počas tejto dlhej doby sme sa mohli stretnúť s ďalším seriálom – Better Call Saul, ktorý rozvinul príbeh kriminálneho právnika Saula Goodmana. Najväčšie ovácie však prišli vo februári 2019, kedy bol oznámený celovečerný film El Camino.

Po prvej ukážke z filmu sa k nám dostáva ďalšia, v ktorej už vidíme samotného Aarona Paula (Jesse Pinkman). Zdá sa, že už je tradične v problémoch. Môžeme vidieť, že film začína bezprostredne po udalostiach zo seriálu Breaking Bad. Veľa informácií sme sa však nedozvedeli, čo však až tak nevadí, nakoľko film bude možné zhliadnuť už 11. októbra. Nepôjde však o žiadny kinohit, nakoľko bude dostupný výlučne pre Netflix.

Zdroj: Cnet, Polygon

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú