Facebook si zaumienil prepojiť čety svojich aplikácií ešte začiatkom minulého roka, no až doteraz sme sa takéhoto updatu nedočkali. Po novom však spája populárny Messenger s Instagramom, kde budú môcť používatelia prepínať medzi jednotlivými četmi. K týmto aplikáciám má potom pribudnúť aj WhatsApp, informuje The Verge.

Zmena v týchto aplikáciách sa začína objavovať postupne a zatiaľ nemusí byť dostupná pre každého. Momentálne je k dispozícii zatiaľ iba v USA, informuje Neowin. Po update si však neskôr môžu používatelia všimnúť novú ikonu Messengera na Instagrame pre konverzácie.

Hneď po otvorení aplikácie ich privíta text „Je tu nový spôsob posielania správ na Instagrame“ a zoznam noviniek. Konverzácie na Instagrame budú farebnejšie, pribudnú aj emoji reakcie, odpovedať potiahnutím a veľká novinka pre komunikáciu s priateľmi, ktorí majú Facebook. Niektoré funkcie však ešte nemusia byť sprístupnené.

Najväčšia sociálna sieť ale bude naďalej pokračovať v spájaní svojich platforiem, čím chce používateľom uľahčiť komunikáciu medzi jednotlivými aplikáciami. Miesto neustáleho prepínania na Messengeri a Instagrame teda nájdeme správy pod jednou strechou.

Zdroj: The Verge, Neowin 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú