Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Twitter je obľúbenou sociálnou sieťou Elona Muska, ktorý vo svojich príspevkoch dokáže mnohokrát prekvapiť. Tentokrát sa obul do Jeffa Bezosa a jeho Amazonu po tom, ako internetový gigant odmietol publikovať knihu o koronavíruse. V Amazone vidí obrovský monopol. Musk tak opäť spôsobil jediným tweetom veľký rozruch a jeho „prianie“ o rozpade Amazonu neostalo bez povšimnutia, informuje Bloomberg.

Jeff Bezos je jedným z ďalších miliardárov, ktorí sa angažujú aj vo vesmírnom priemysle. Preslávil ho však internetový obchod Amazon, ktorý sa aktuálne stal tŕňom v oku Elona Muska. Nepáči sa mu postavenie spoločnosti, ktorú vníma ako monopol, čo vyjadril aj vo svojom nedávnom tweete. V príspevku označil aj profil Jeffa Bezosa.

Musk týmto tweetom reagoval na situáciu, kedy Amazon odmietol publikovať knihu Alexa Berensona s názvom Unreported Truths about COVID-19 and Lockdowns, informuje Interesting Engineering. Autor knihy je bývalým reportérom New York Times a na Twitteri zverejnil aj zamietnutie od Amazonu. Hovorca spoločnosti však informácie neskôr upresnil. Údajne išlo len o chybu a kniha bude zaradená do predaja.

Zdroj: Bloomberg, Interesting Engineering

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú