Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Musk a schopnosti predať naozaj čokoľvek sa naplno prejavujú aj pri jeho najnovšom produkte – červených šortkách za takmer 62 €. Ako informuje portál Electrek, Elon chce takýmto spôsobom osláviť úspešný kvartál automobilky.

Červené šortky, ktoré sa objavili v e-shope Tesly, pôvodne začali ako vtip, no ten sa nakoniec pretavil do reality. Nedávne akcie spoločnosti vzrástli na 1200 dolárov za akciu a po tom, čo sa produkt objavil v e-shope automobilky, ľudia ostali pobláznení.

Za 30 minút od zverejnenia dostupnosti samotným Muskom na Twitteri, prišlo spoločnosti viac ako 30 000 objednávok aj napriek pomerne vysokej cene – tá je stanovená na 69,420 dolárov. „Skrytý“ význam týchto čísel zrejme poznáš, „69“ je odkaz na sexuálnu polohu a 420, alebo aj „four-twenty“, je dlhoročne používané marihuanové heslo.

Okrem toho číslo 420 referuje aj na staršie vyhlásenie Elona Muska, ktorý v minulosti tweetoval, že ceny za akciu Tesly sa vyšplhajú až na 420 dolárov, čo bolo v tom čase pre mnohých nepredstaviteľné. Teraz je však ich hodnota takmer trojnásobná.

V prepočte môžeš mať za 62 € krásne červené šortky so zlatým logom Tesly na prednej strane a zlatým nápisom „S3XY“ na zadnej. Tento nápis má taktiež viacero významov, jedným je referencia na slovo „Sexy“ a tým druhým sú označenia jednotlivých modelov automobilky.

Zdroj: Electrek, Tesla

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú