TechRadar upozornil na nové zábery jedného z najočakávanejších seriálových pokračovaní jesene, ktoré iba potvrdzujú, že v pokračovaní Mandaloriana sa dočkáme ďaleko komplexnejšieho výkladu univerza.

Exkluzívny pohľad na druhú sériu získal portál Entertainment Weekly, ktorý na tejto adrese disponuje všetkými ôsmimi snímkami. Na nich môžeme vidieť Din Djarina (Pedro Pacal), Baby Yodu, Greef Karga (Carl Weathers), Caru Dune (Gina Carano) a záporáka Moff Gideona (Giancarlo Esposito), o ktorého úlohe v príbehu sme si už písali.

Entertainment Weekly síce bližšie informácie ako zábery z natáčania a dve obálky časopisu neponúka, no pozadie približuje samotný produkčný štáb. Herečka Gina Carano naznačuje, že nie všetky klebety okolo druhej série sú pravdivé. To, či sa teda dočkáme Ahsoka Tano v podaní Rosario Dawson alebo Temuera Morrisona ako Boba Fetta teda potvrdiť nevieme.

Mozog za Mandalorianom, Jon Favreau, však potvrdil, že príbehy jednotlivých postáv a aj tých nových budú podstatne prepojenejšie. Pokračovanie sa bude sústrediť ako na prehlbovanie vzťahu Baby Yodu s Mandom, tak aj na jeho veľkolepý konflikt s držiteľom Darksaberu, Moff Gideonom. Giancarlo navyše naznačuje, že postava Gideona bude riadiť „obrovské vozidlo“. Uvidíme teda Star Destroyer v druhej sérii už 30. októbra?

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú