Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia streamovacia služba konečne začala pracovať na českej lokalizácii. Používateľov má Netflix čoskoro prekvapiť nielen českým prostredím aplikácie pre Windows, iOS a Apple TV, ale aj originálnymi českými filmami a ďalšími novinkami s českým dabingom. Informácie zverejnila stránka Netflix CZ + SK Fans na Facebooku s odvolaním na český Seznam.

Diváci už na Netflixe netrpezlivo čakajú viac obsahu s dabingom, no zatiaľ im služba priniesla iba niekoľko dabovaných filmov či seriálov a poväčšine české titulky. Práce na českej lokalizácii však majú priniesť svoje plody už o pár dní, teda podľa českého Seznamu od budúceho týždňa. Medzi filmami by nemali chýbať ani populárne Pelíšky. Množstvo zahraničných titulov tak má Netflix rozšíriť aj o originálne české filmy.

Nedávno sa však stretol so svojimi zákazníkmi priamo v Prahe, kde im za 40-minútový rozhovor ponúkal 1 000 Kč. Nie je známe, aké otázky na stretnutí Netflix fanúšikom dával, no mohlo sa jednať o debatu v spojitosti s českou lokalizáciou služby a českým dabingom. Ďalšie informácie sa dozvieme už o pár dní.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans, Seznam

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú