Popredná európska prepravná platforma Bolt, spustila pre svojich zákazníkov službu Apple Pay, ktorá umožní pohodlné platby jednoduchým, bezpečným a rýchlym spôsobom.

Možnosť platby cez Apple Pay sa zobrazí všetkým užívateľom využívajúcim zariadenia s operačným systémom iOS, ktorí majú nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie. Týmto spôsobom môžu užívatelia platiť za uskutočnenú jazdu, či prenájom zdieľaných elektrických kolobežiek, ktoré sa rozbiehajú v zahraničí. Apple Pay môžu zákazníci Bolt využívať v Austrálii, Chorvátsku, Cypre, Českej republike, Estónsku, Fínsku, Francúzsku, Kazachstane, Lotyšsku, Litve, Malte, Maďarsku, Poľsku, Portugalsku, Rakúsku, Rumunsku, Rusku, Slovensku, Švédsku, na Ukrajine a Veľkej Británii.

Služba Apple Pay podporuje mnoho rozšírených kreditných a debetných kariet od popredných bánk na Slovensku. Medzi ne patria 365 Bank, boon., Edenred, J&T Banka, mBank, Monese, N26, Poštová banka, Revolut, Slovenská sporiteľňa a Tatra banka. Kľúčovými hodnotami Apple Pay sú bezpečnosť a ochrana súkromia. Ak zákazník používa kreditnú alebo debetnú kartu so službou Apple Pay, zariadenie ani servery Apple si skutočné čísla kariet neukladajú. Namiesto toho je vytvorené a zašifrované tzv. Device Account Number, ktoré je bezpečne uložené v používanom zariadení.

Zdroj: Tlačová správa

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú