Tim Cook nebol na verejnosti nikdy videný s bezdrôtovými slúchadlami AirPods. Na najnovšej profilovej fotografii z Twitteru však s nimi pózuje. Na mieste je ale otázka, či je táto profilovka je naozaj skutočná.

Len nedávno Apple predstavil úplne novú verziu bezdrôtových slúchadiel AirPods Pro. Okrem prekvapivo vysokej ceny priniesli novinky, ako aktívne potláčanie hluku, flexibilné štuple či odolnosť voči striekajúcej vode. Ako však informuje portál Phonearena, najnovšie sa AirPods Pro objavili v súvislosti s inou, jemne zarážajúcou skutočnosťou.

CEO Applu je totižto známy tým, že nikdy nebol videný s bezdrôtovými slúchadlami AirPods v ušiach. Znenazdajky sa ale na jeho účte v rámci sociálnej siete Twitter objavila profilová fotografia, na ktorej má nové slúchadlá AirPods Pro v ušiach. Nie je ti ale táto profilová fotka nejako povedomá? Môže to byť tým, že bola pravdepodobne upravená na základe predchádzajúcej profilovky. Rovnaký účes, úsmev, košeľa a mierne odlišný uhol nemôže byť náhoda.

Zdroj: Phonearena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú