Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hudobná streamovacia služba Amazon Music konečne získava aktualizáciu, ktorá ponúka bezplatné počúvanie hudby aj na zariadeniach s Androidom, iOS či Fire TV systémom. Táto možnosť už tak naďalej nie je výhradou len Echo reproduktorov, informuje AndroidPolice.

Bezplatne môžu službu využívať zatiaľ iba používatelia z krajín USA, Anglicka a Nemecka, no ostatné krajiny, vrátane nás, by sa k nim mohli pridať už čoskoro. Počúvanie hudby zadarmo je však rovnako ako pri ostatných službách limitované reklamou a k dispozícii budeš mať databázu iba 2 miliónov skladieb. Ako píše TheVerge, Amazon ponúka niekoľko úrovní predplatného a pri tých najvyšších z nich môžeš získať prístup až k 50 miliónom skladieb.

Amazon

Ak si už platíš predplatné Amazon Prime, v Amazon Music budeš mať prístup stále iba k 2 miliónom skladieb, počúvať ich však budeš môcť bez otravných reklám. Členstvo Amazon Music Unlimited ti umožní prístup ku všetkému obsahu v tejto službe, mesačne ťa vyjde na 9,99$ bez Amazon Prime, ak už máš Prime členstvo, bude ťa to stáť iba 7,99$ mesačne.

Najvyššia úroveň predplatného Amazon Music HD oproti Unlimited úrovni ponúkne niekoľko miliónov skladieb vo vysokej kvalite. Jeho cenovka je však podstatne vyššia, 14,9$ bez Prime účtu a 12,99$ s Prime účtom.

Zdroj: AndroidPolice, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú