Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple počas včerajšieho a prvého eventu tohto roka predstavil hneď niekoľko noviniek. Medzi inými sme sa dočkali taktiež očakávaného príslušenstva pre iPhone. Nový AirTag sa bude predávať za dostupnú cenu, no Apple si v spolupráci s francúzskou módnou značkou Hermès pripravil aj špeciálnu verziu, ktorá cenou vyráža dych.

Klasická verzia nového smart tagu od Apple bude dostupná aj u nás na Slovensku za približne 35 eur, hoci niektorí predajcovia už na svojich stránkach uvádzajú predbežnú cenu 39 eur. K dispozícii však bude aj balenie hneď 4 kusov, ktoré budú spolu stáť 119 eur. Popri tejto ponuke si však Apple pripravil aj verziu Hermès, ktorá ale nebude pre bežného smrteľníka.

V tomto prípade totiž AirTag dostal špeciálne gravírovanie s logom značky a prívesky z pravej kože, ktoré budú dostupné v troch prevedeniach. Na oficiálnom webe Apple uvádza verzie Key Ring, Bag Charm, ktoré prídu vo farbách Fauve (hnedá), Bleu Indigo (modrá) a oranžovej verzii. Tretí variant Luggage Tag bude len v hnedej farbe.

Čo však udrie záujemcom hneď do očí je absolútne prestrelená cena, ktorá je vyššia ako ako cena nového smartfónu strednej triedy. Kompletný prehľad nájdeš v priloženom zozname.

Ceny AirTagu v Hermès verzii:

  • Key Ring – 349 eur
  • Bag Charm – 299 eur
  • Luggage Tag – 449 eur

Ďalšie články:

Zdroj: Apple

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú