Spoločnosť Fun Media Group dnes oznámila, že od zajtra ukončí kvôli aktuálnej situácii prevádzku niekoľkých webov, ktoré sa venovali najmä spravodajstvu, športu, technológiám či automobilom, informoval portál O médiach.

Mediálna spoločnosť Fun Media Group vyhlásila, že od 1. apríla začne ukončovať prevádzku niekoľkých svojich webov. Ide o portály hokej.sk, profutbal.sk, f1.sk, infospravy.sk, beauty.sk, mobil.sk a auto.sk, za ktorých zrušením sú najmä ekonomické dôvody.

„Mrzí nás, že musíme ukončiť spoluprácu s niektorými ľuďmi, ktorí sa roky podieľali na tvorbe unikátneho obsahu na všetkých dotknutých doménach. Žiaľ, neustále sa meniace on-linové prostredie a v závere aj globálne udalosti posledných týždňov a mesiacov, nás donútili prehodnotiť stratégiu,“ povedal Rastislav Dutka, predseda predstavenstva Fun Media Group.

Prvým krokom bude vypnutie webov beauty.sk a mobil.sk, ktoré budú nefunkčné už od zajtra, a doména auto.sk bude od tohto dňa v obmedzenom režime.

Obsah webu infospravy.sk sa presunie na portál spravy.sk, pod ktorý sa zároveň v priebehu najbližších týždňov presunie aj obsah z webov profutbal.sk, hokej.sk a f1.sk. Cieľom spoločnosti je vytvoriť silný web spravy.sk, na ktorom ľudia nájdu spravodajstvo a športové informácie. Portál funradio.sk ostáva naďalej bez zmien.

Zdroj: O médiách

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú